Поддържане и грижа за боядисаната коса

грижа за боядисаната коса

11 Съвета за подръжане и грижа за боядисаната коса.

1. След боядисване, изчакайте 72 часа преди да измиете отново

2. Използвайте безсулфатен шампоан и балсам

3. Добавете боя към балсама си

4. При миене на косата, намалете температурата на водата

5. Мийте косата по-рядко

6. В дните, в които не миете косата си, използвайте сух шампоан

7. Използвайте продукти без отмиване при стилизиране на косата, за да запазите цвета

8. Използвайте термозащитен спрей преди употреба на топлинни уреди

9. Подгответе косата си за следващото боядисване

10. Избягвайте хлора

11. Подрязвайте краищата често

Поддържане на цвета и грижа за боядисаната коса

Мултифункционална серия за предпазване на боядисана коса с 3 нива на придаване на личен характер на продукт – плътност на косата и цвета, както и гладкост с Touche Chromatique.

Дали за да прикрият сивите коси, за да изглеждат по-млади или за постигане на студено светлорусо, което да ги накара да се чувстват бляскави, жените с боядисана коса правят важен личен избор всеки път, отразяващ тяхната личност. Личност, която поддържат като предоставят само най-доброто на косата си чрез грижа за предпазване на цвета.

Използван от жени с боядисани коси по целия свят, продуктът на Kérastase Reflection продължава да надминава границите на опита и да среща нови по-високи очаквания и най-важното за пръв път, серията бива произведена наново с изключителна грижа към дългата боядисана коса, персолизирана според цвета.

Bain Chromatique и грижа за боядисаната коса

Bain Chromatique е шампоан за блясък на цвета на всички боядисани коси или такива с кичури. Иновативната система Capture Advanced запазва пигментите във фибрите на косата. Съставките на продукта се борят с всички врагове на цвета, включително водните частици, отговорни за избеляването на цвета. УВ филтри и витамин Е предпазват от оксидиращи агресори, докато олиото от оризови трици подхранва фибрите на косата, за да подсили отразяването на светлината. Цветът остава истински и силен, а текстурата на косата е подсилена.

Fondant Chromatique и грижа за боядисаната коса

Fondant Chromatique е балсам за подсилване на блясъка на боядисана коса и такава с кичури, освен това системата Capture Advanced обожатена с цинк глуконат задържа пигментите във фибрите. Съставките на продукта се борят с всички врагове на цвета, включително водните частици, отговорни за избеляването на цвета. УВ филтрите и витамин Е предпазват от оксидиращи агресори, докато олиото от оризови трици подхранва фибрите на косата, за да подсили отразяването на светлината. Цветът остава истински и силен, а текстурата на косата е подсилена.

Fluide Chromatique и грижа за боядисаната коса

Fluide Chromatique е омекотяваща есенция за боядисана коса или такава с кичури.