Продукти за брада и мустаци REDKEN BREWS

продукти за брада и мустаци

Специална грижа и продукти за брада и мустаци – Масло за омекотяване на брада

Продукти за брада и мустаци на REDKEN BREWS маслото за брада за мъже подхранва и същевременно успокоява сухата кожа под нея.

Описание

Подходящата грижа за брада и мустаци започва с маслото –  омекотяващото косъмчетата масло от Редкен Брюс освен това подхранва сухата кожа под брадата. Това масло е сред основните продукти за брада и мустаци за добра грижа и подръжка едновременно подхранва, омекотява брадата, за да изглежда и да се усеща страхотно. Също и хидратира кожата под нея.

Поглезете кожата на лицето си с маслото за брада Редкен Брюс, бързо-абсорбираща, немазна формула, която подхранва, успокоява и омекотява брадата и кожата под нея.

Обогатена с подхранващата смес от авокадо, кайсиеви ядки и масло от маслина ултрахидратиращата  формула хидратира и подхранва кожата, подобрява блясъка и укротява брадата. Перфектен продукт за добре-поддържана брада.

Как да използваме маслото за брада и мустаци

Масажирайте няколко капки от продукта върху суха брада и мустаци.

БЕЗОПАСНО ЛИ Е МАСЛОТО ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ДИРЕКТНО ВЪРХУ КОЖАТА?

Да, създадено е същевременно да подхранва косъмчетата на лицето и кожата. Пропуснете стъпка в сутрешната си рутина чрез този продукт с много предназначения.

МАСЛОТО ЗА БРАДА ЕСТЕСТВЕНИ ОЛИА ЛИ СЪДЪРЖА?

Нашето масло за брата е с 99% натурален състав, включително масло от авокадо и зехтин.

Масло за брада и кожа на Редкен Брюс може да се използва върху всякаква брада и кожа. Започната грижата за брадата си оттук като овлажните и подхраните брадата и сухата кожа с това леко масло. Маслото за брада и кожа Редкен Брюс съдържа уникални активни съставки като охлаждащо масло от мента, антиоксиданти, салицилова киселина, авокадо и масло от маслини. Това масло за брада и кожа омекотява брадата и й придава усещане за мекота, хидратация за завършен и спретнат външен вид.

Характеристики:

  • Перфектно за всички типове кожа и брада
  • Помага в борбата с акнето
  • Има лек аромат
  • Хидратира косъмчетата и кожата под брадата
  • Съдържа естествени масла

Употреба:

Масажирайте няколко капки върху суха брада и мустаци. Продуктът е създаден с двойното предназначение да подхранва кожата и космите по лицето. Пропуснете стъпка в сутрешната си рутина чрез този продукт с много предназначения.