Серия против наелектризиране

Решение за наелектризирана коса

Решение за наелектризирана коса – Уникалната серия Discipline премахва наелектризирането от непокорната коса като я прави силна и същевременно я укротява, следователно оставя косата пълна с движения и лесна за контролиране. Повърхността й е мека и усещате лекота.

Линия за грижа и най-доброто решение за наелектризирана коса Discipline

Жените толкова искат да контролират косата си, че Керастас създаде безпрецедентно решение – усъвършенстваната серия Discipline, базирана на най-новата технология, която съдържа най-високи нива концентрация на про-кератин от всички серии на Керастас.

Ще промени ли къдриците ми?

Не. Discipline не е серия за изправяне. Тя укротява хвърчащите краища и прави косата мека и гладка на допир без да променя естествената й структура.

Ще промени ли цвета на косата ми?

Не. Няма промяна в цвета на косата. Discipline подхранва и третира косата Ви като й добавя блясък.

Как работи?

Discipline работи на две нива:

1) за укротяване на косата като я прави по-мека,

2) за възстановяване и подсилване.

Най-важното Керастас създаде Морфо-Кератин комплексът, който възстановява косата като  запълва космените фибри с аминокиселини, пшенични протеини и серамиди.

Освен това че подсилва косата отвътре навън, Discipline използва полимери, които изглаждат повърхността на косата и не позволяват на влагата да проникне в нея.

Как се използва новата линия на Керастас Discipline.

Ако имате тънка до нормална непокорна или плътна коса, използвайте Discipline Bain Fluidealiste. Този продукт нежно измива косата без да я утежнява. Тази линия на Керастас използва главни технологии в грижата за косата, които изглаждат и омекотяват кичурите.

За непокорна и химически третирана коса, продуктът Discipline Bain Fluidealiste без сулфати е невероятен! Тази безсулфатна формула, която е подобна на тази, използвана при бебешките шампоани, създава обилна пяна, като същевременно запазва целостта на космените фибри, които са отслабени от изправянето и боядисването на косата.

Нанесете на влажна коса, масажирайте и отмийте.

Продуктът the Disciple Maskeratine работи страхотно при плътна, нормална, непокорна и химически третирана, както е и решение за наелектризирана коса. Той придава текстура на космените фибри и предоставя възстановяване в дълбочина като плюс това е добавена по-силна доза от омекотяващата съставка, за да получите уникална мекота.

За тънка до нормална непокорна коса, продуктът Discipline Fondant Fluidealiste използва технология, която обгръща повърхността на космените фибри с предпазен слой, изпълнен с омекотяващи съставки, който придава мекота, подхранва и подсилва.