Терапия против косопад и изтъняване на косата

терапия против косопад

Терапия против косопад с Керастас. Стресът, замърсяването, дисбаланс на хормони и диета могат да причинят изтъняване на косата и косопад. Открийте революционните продукти за третиране на изтъняването на косата и косопада в корените като увеличите растежа й и я направите по-силна и плътна.

Патентованата мулекула на Керастас за терапия против косопад се казва AMINEXIL

Серията на Керастас Spécifique е създадена за проблеми със скалпа като чувствителност, сърбеж, пърхот, за терапия против косопад и мазни корени. Продуктите са създадени за третиране на тези проблеми и за разкриване на добре балансиран скалп.

Kerastase Specifique интензивна терапия против косопад и скалп.

Масажната терапия за изтъняваща коса или скалп, склонен към косопад съдържа най-висока концентрация Аргинин, за да поддържа потенциала на фибрите на косата към дълъг живот и стимулира микроциркулацията, съчетана с масажно нанасяне.

Kérastase Densifique Bain Densite

Този нежен почистващ продукт ще остави косата Ви по-плътна и по-устойчива на увреждания. Обогатен е със Стемоксидин, който представлява уникална сгъстяваща молекула, като също съдържа хиалуронова киселина, която попълва фибрите на косата за по-плътна коса с добавен обем.

Изпълнение на Керастас терапия против косопад:

На мивката, косата Ви ще бъде измита със Stimuliste-GL – специалният шампоан, който можете да вземете вкъщи след терапията – ще Ви поглезят с масаж на скалпа, както и терапия със скраб от серията Kerastase Chronologiste (или фризьорът Ви може да прецени, че имате нужда от скраба първо). Финалната стъпка следва – ампулите на Керастас против изтъняване, нанесени на специфични участъци от скалпа Ви.

Участъци, където има нужда от голяма концентрация на продукта, ще бъдат третирани с повече капки и допълнителет стимулиращ масаж.

Терапията продължава с масаж на скалпа, който ще усетите като приятно гъделичкащо ментово усещане.

Това е продукт, който се оставя в косата без да се отмива.

Kerastase-Specifique-Soin-STIMULISTE-GL

Вашата коса ще бъде стилизирана в последствие, използвайки подходящият спрей за корени – STIMULISTE-GL, който е стимулиращ спрей, придаващ текстура и увеличаващ микрокръвообръщението на скалпа като придава моментален ефект на обем.

Това не само стимулира растежа на косата, но и успокоява скалпа като придава текстура на космените фибри.

Можете да вземете собствен продукт за вкъщи, който да използвате при ежедневното измиване на косата си с шампоанът STIM Bain Prevention ULISTE-GL.

BAIN PREVENTION 

Революционен енергезиращ шампоан за третиране на изтъняваща коса като същевременно измива фибрите на косата.

Страхотен е и за чувствителен скалп като има неутрален аромат за хора, които изпитват притеснение от силни аромати в косата си.

Перфектен е за всеки, който преживява косопад след раждане, хормонални проблеми или вследствие на стареене.

Нанесете на влажна коса и скалп, масажирайте внимателно за около 2 минути, за да оставите косата и скалпа да абсорбират активните съставки, аргинин и Gluck липиди, докато същевременно стимулирате регенерацията на косата.

За оптимални резултати Керастаз препоръчва:

при не интезивен косопад (намирате косми само по хавлията, след  баня) нанасяйте по една ампула AMINEXIL след измиване, преди изсушаване. При интензивен косопад (намирате косми по възглавницата и видимо отделяте особени количества при разресване) нанасяйте по една ампула AMINEXIL или използвайте спрея STIMULISTE GL всяка сутрин, без изплакване с леки масажи.