Как да поправите увредената и изтощена коса

шампоани за изтощена коса

Съвети на специалистите и шампоани за изтощена коса.

Изтощена коса? Виновни ли сте, че сте прекалили с изсветляването на косата или със стилизирането й? Зависими ли сте от топлинните уреди? Иска ли Ви се отново да имате коса на момиче? Оставете на Керастас да Ви покаже как да поправите увредената коса до нови нива с новата им серия балсами и шампоани за изтощена коса Therapiste.

Therapiste – възстановява косата

Керастас предоставя терапия за косата с новата си линия Therapiste. Съживяването на увредената коса с революционните съставки, открити в природата и приложени в тази серия буквално връща косата Ви към живота.

Новата линия на Керастас Therapiste маски и шампоани за изтощена коса.

Тя обещава да възстанови косата Ви из основи като я върне към живота и възвърне здравословното й състояние, което одавна сте забравили.

Четири продукта се съдържат в линията Therapiste, включително шампоан, пред-шампоан, балсам, маска и серум. Всеки от продуктите изпълнява различна роля във възстановяването на косата и възвръщането на вътрешната й красота и всеки съдържа различна смес от съставки, включително уникалното растение Myrothamnus Flabellifolia.

Soin Premier Therapiste – Умно начало с този балсам

Пръв в индустрията, Керастас създаде балсам преди шампоана, който използвате ПРЕДИ миене за изтощена коса.

Нанасянето на балсама преди шампоана покрива косата с предпазен слой като намалява триенето и агресията към косата от пяната на шампоана. Също така продуктът позволява на още повече нутриенти да бъдат абсорбирани в косата по време на процеса.

Това е като праймер на Вашата рутина при миене.

Bain Therapiste – Шампоани за изтощена коса

Сам по себе си или пък след балсама преди измиване, този уникален шампоан покрива косата с полу-твърд гел, който възстановява фибрите и намалява триенето по време на измиване.

Супер нежен и към най-увредената коса, но също и ефективен в измиването без да премахва косата от естествената й хидратация.

Masque Therapiste – Маска за изтощена коса

За добавяне на контрол на увреждането и терапия в дълбочина, Керастас създаде класическа маска за коса за изтощена коса, която се стопява в косата, за да я запълни с възстановяващи съставки, които да възстановят фибрите й. Изгражда наново вътрешната структура на косата, отслабена от химикалите и физическите агресори.

Подпомага много сухата и увредена коса

Тази маска е специално създадена за тези, които току-що са минали или в момента преминават през множество третирания като смяната на цвета към платинено русо или химичното трайно изправяне. Идеална е за използване като специален продукт за много суха, увредена коса след хлорът, солената вода и излагането на слънце през лятото или след безкрайното връзване на косата на кок или на конска опашка по време на ваканциите.

Double Serum Therapiste – Серум за изтощена коса

Два продукта в един – този серум хидратира и запечатва цъфтящите краища.

Двойна помпа, която отделя две съставки – едната е на основата на олио, което подхранва фибрите на косата без да омазнява, а другата е с текстура на крем, за да запечата цъфналите краища.

Най-доброто при този серум е това, че предоставя също и термозащита, за да предпази допълнително косата от увреждането на топлинните уреди.