Шампоани за слаба и тънка коса – грижа с Керастаз

шампоани за слаба и тънка коса

Маска и шампоани за слаба и тънка коса – Тънкката коса е без обем и изисква уплътняващи продукти, които да я подобрят на вид и на допир.

Volumifique от Керастас уголемява фибрите на косата за увеличаване на обема като същевременно контролира наелектризирането и придава лекота и блясък.

Серията на Керастас Résistance е създадена за нуждите на тънката и слаба коса.

Тези продукти изграждат наново вътрешната субстанция на косата, която е била отслабена от външните агресори за възстановяване на силата и плътността.

Съвети за тънка коса – балсами и шампоани за слаба и тънка коса

Уверете се, че използвате само продукти за коса, създадени специално за тънка такава, тъй като те позволяват на косата да се чувства лека, но същевременно лесна за разресване и бляскава.

Леката коса никога не трябва да означава коса с хвърчащи краища. За да сте сигурни, че продуктите Ви за коса предоставят на дългата Ви и тънка коса всичките вещества, които са й нужни за леко повдигане без да причинява наелектризиране или отворени фибри.

Избирайте балсами и шампоани за слаба и тънка коса, създадени на основата на мляко или гел за по-гладък и по-свеж завършек.

Посъветвайте се със своя професионален фризьор и си направете обемна прическа. Това ще позволи на косата Ви да пада свободно като създава илюзия за добавен обем. Тази прическа ще бъде много подходяща за дълга тънка коса.

Тънката коса винаги трябва да се отмие правилно от всички почистващи продукти за коса, които използвате. Дори можете да пуснете най-силната струя на водата, за да сте сигурни че сте отмили всичкият продукт, който може да я утежни.

Какво цели да направи Kérastase Resistance?

Серията цели нежно да почисти и подхрани косата Ви като премахва натрупаните продукти, нечистоти и замърсявания. Това е нещото, което може да направи тънката коса безжизнена и слаба.

Когато косата Ви е омазнена с излишни продукти, това е нещо, което я утежннява. Технологията на продуктите на Керастас – балсами и шампоани за слаба и тънка коса е създадена да уплътнява всеки кичур като използва уникален комплекс, познат като Амплифлекс система. 

Съдържа целулозна пудра, която подпомага увеличаването на фибрите при контакт с водата. Продуктите също са обогатени с катионен полимер, който добавя блясък и предпазва изтощената коса. Заедно, тези две съставки създават серия от продукти, която не само добавя обем на тънката коса, но и я хидратира и подхранва.