Серия за дълга коса Extentioniste

шампоан за дълга коса

Балсам и шампоан за дълга коса – Рутина със серията Extentioniste

За дълга коса, на която липсва блясък и лекота, открийте серията на Керастас Extentioniste. Тя се грижи за дългата коса, независимо дали е плътна или пък тънка, като й позволява да пада свободно с усещане за лекота и кристален блясък.

Линията Extentioniste има за цел корените, дължините, както и връхчетата. Стимулира скалпа, след което нежно разплита дължините докато същевременно подсилва и запечатва връхчетата за коса, еднакво плътна и силна от корена до краищата. Косата Ви е подсилена без цъфтящи краища и накъсване.

За скалпът – серумът на Керастас Resistance Extentioniste

Интересен факт е, че има коса, която Вие не виждате, жива, растяща под повърхността на кожата. Като основата на косата и ключовият й източник, скалпът трябва да е здравословен, за да произвежда здрава, дълга коса. Честите масажи на главата със серумът Extentioniste ще активира продукцията на здрава коса от скалпа.

За корените – шампоан за дълга коса Kerastase Resistance Bain Extentionsite

Най-близки до скалпа, корените са “най-новата” порция коса. Обикновено естествено здравите корени, могат да се омазнят или пък изсушат ако не се използва правилният микс от продукти. Фокусирайте шампоан за дълга коса Bain Extentioniste тук (в корените), а маската около 3-5 см. по-надолу от корените ще помогне да балансирате този участък от косата.

За средата на дължините – Балсам Kerastase Resistance Fondant Extentioniste

Когато косата порасне на няколко инча от корените, вече е на няколко месеца и излагането й на замърсителите от околната среда и стилизирането може да започне да се отразява. В този момент, подходящата ежедневна грижа е много важно ако искате косата да стане дълга и същевременно да остане здрава. Концентрирайте Fondant Extensioniste или маската Extentioniste тук за допълнително подсилване.

Краища – Маската на Керастас Resistance Extentioniste

Често проблемен участък, краищата на косата Ви са били с Вас най-дълго време. При тях има най-голяма вероятност от пречупване, скъсване или изсушаване. Подходящата грижа и превантивното подрязване на краищата ще запази дори най-дългата коса силна в краищата. Перфектната коса има здрави корени и връхчета, които са еднакви в своята плътност и блясък. Тази цел може да бъде постигната като посещавате фризьора си често за подрязване на краищата и използвате продукта Protocole Extensioniste за подсилване на растежа и поддържане на здрава коса от корена до върха.