Правилната употреба на масло и серум за коса

серум за коса

Често успехът от въздействието на подхранващите продукти –  масло или серум за коса зависи от прилното им приложение. Техниката на нанасянето, измерването и продължителността на употребата могат да направят разликата между провала и успеха. Тук можете да се вслушате в съветите на нашите експерти, които Ви гарантират перфектен резултат всеки път когато ги употребявате.

Какво количество масло или серум за коса трябва да използвам?

Количеството масло или серум за коса трябва да варира от 1 до 5 помпи в зависимост от дължината, структурата, дебелината и състоянието на главата на косата. Тънкостта е да се нанася по една помпа като едновременно маслото се разпределя равномерно и така ще разберете дали има нужда да приложите още една доза.

Започнете с малко. Нанасяйте по една помпа за всеки път, разнесете равномерно, след което добавете още една помпа и така, докато получите желания резултат. Ще разберете, че сте отишли твърде далеч, когато косата ви изглежда мазна и изглежда натежала. След няколко приложения, ще знаете собствения си магически номер – какво количество Ви е нужно за прекрасен блясък, ароматна и здрава коса.

Кога е най-добре да изполвате масло или серум за коса на мокра или суха коса?

Зависи от резултата, който търсите. Нанасянето на масло върху мокра коса означава по-малко блясък, но има и други предимства, като разпластяване и топлинна защита преди изсушаването на въздуха. При сухата коса факторът на блясък е по-висок и ще получите по-добро изпичане, къдрици, вълни на косата, UV защита и замърсяване. И за двете ползи, приложете 1-2 помпи за мокра коса, а след това завършете с още 1-2 помпи, равномерно нанесени на суха коса.

Мога ли да използвам масло или серум за коса, ако оставя косата си естествено да се изсуши?

Абсолютно да! Прилагането на маслото, докато косата е мокра, ще я подхранва и предпазва от замърсяване и наелектризиране, тъй като изсъхва леко и лъскаво в естествената му текстура. След като косата е суха, можете да  приложете отново 1 до 2 помпи, като го разстритете между дланите си и нанесете по дължината и краищата си на косата. Тази последна стъпка ще доведе до блясък, допълнителна защита и трайни аромати.

Каква е тайната на дълготрайния блясък с маслото или серума за коса?

За дълготраен висок блясък, ключът трябва да започне с високоефективно масло. Новата формула Elixir Ultime осигурява 48 часа блясък, което ви подготвя за успех. Открийте как го измерваме. Между миенето отново нанесете помпа от маслото на дължините и краищата (първо го разтривайте в ръцете си), за да подобрите  блясъка на косата, който ще е достатъчен до следващото ви измиване.

Открийте подходящия за Вас продукт за подхранване на косата:

ELEXIR ULTIME

INITIALISTE СЕРУМ

SOLEIL MICRO VOILE СПРЕЙ

RESISTANCE THERAPISTE СЕРУМ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

RESISTANCE FIBRE ARCHI CYL СЕРУМ

RESISTANCE VOLUMIFIQUE СПРЕЙ

EXTENTIONISTE – СЕРУМ

DISCIPLINE СПРЕЙ

DENSIFIQUE СЕРУМ ЗА МЛАДОСТ

CHRONOLOGISTE ОЛЕО ПАРФЮМ

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари