Мъжко подстригване – Бръснарски салон София

Бръснарски салон София

Tino Hair има два Фризьорски / Бръснарски салон София в най-популярните Парадайс Център и Сердика Център.

Измиване, подстригване и стилизиране за 30 лева в Бръснарски салон София

Мъжкото подстригване и стилизиране е нашата най-популярна услуга в Tino Hair – Бръснарски салон София.  Въпрос на личен избор е дали прическата ви да е съвременна или класическа. Тази бръснарска услуга включва консултация, измиване на коса / състояние, предоставяне на професионални съвети за стилизиране и поддръжка на косата чрез продуктите на Kérastase и Redken Brews.

Всички услуги включват и опция за бръснене на врата, за да се остави чист, естествен завършек на прическата.

Подстригване с машинка (с различни номера от 2-8)

Късо подстригване използвайки един номер от 2 – 8 или; или комбинация от два номера. Например номер 4 отгоре и номер 2 отстрани.

Боядисване и третиране на мъжка коса в Бръснарски салон София за 35 лв.

Независимо дали започва да се появява повече сива коса, или естественият вид и цвят на косата ви не съответства на вашия личен стил бихте могли да използвате специалните бои за мъжка коса.

Нашите услуги за боядисване на коса, предназначени само за мъже. Те ви дават възможност да контролирате и променяте косата си и ви позволява да получите този перфектен външен вид – да изглеждате като истински модерен джентълмен.

Стил и съвети от Tino Hair

Също можете да опитате различен стил на подстригване, промяната на цвета на косата ви е просто друг начин да експериментирате и променя визията ви. Ще откриете това, което най-добре съответства на вашия стил. Не е необходимо да правите драстични промени, тъй като можете да изберете да подобрите естествения си цвят коса. Бихте могли да направите цвета по-ясен с боядисването или да го възстановите, след като започнете да посивявате. Нашите професионални мъжки услуги за боядисване на коса улесняват намирането на желания от вас цвят. Ние предлагаме постоянни или временни опции за оцветяване.

Ако мислите да боядисате косата си, но не сте сигурни какъв цвят ще подхожда най-добре на вашия стил, заповядайте в нашите салони и се консултирайте с нашите стилисти. Те са с богат опит и добра подготовка, биха ви дали добър съвет за грижа и стил. Те ще работят за вас, и ще задоволят изтънченият ви вкус за да изглеждате и да се чувствате прекрасно и с перфектния цвят за вашата коса.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари