Стилни и къси прически София – Салони Tino Hair

Къси прически София

Къси прически София – Независимо дали се подстригвате късо за първи път или опитвате нов стил, късата коса изисква ръка и око на експерт, който да я направи перфектна и да изчисти всеки детайл.

Колкото по-къса е косата, толкова по-бързо я стилизирате сутрин, освен ако не сте с къдрава или гъста коса тогава късата коса не е за вас.

И така, кой тип подстрижка ще ми хареса?

Ако имате повече широко / кръгообразно лице, опитайте нещо с дължина до раменете и избягвайте бретона.

Ако имате по скоро удължено /овално лице, можете да си позволите и по-къса коса – изтънена и етажирана.

Финна, тънка до средна по гъстота коса е най-подходящата на която може да се придаде идеалната къса прическа. Тя е изтънена и филирана (тип пикси), а дори и къдриците могат да бъдат намалени, за да отговарят на по-късия стил. Къдрави момичета – просто имайте предвид, че може да се нуждаете от още няколко продукта, които да ви помогнат да оформите и поддържате късата си прическа.

Какви продукти ще ми трябват?

Къси прически София – Ние поддържаме пълната гама от стилизанти и кремове за коса без изплакване на Kérastase за къдрава и права коса. Разполагаме с такива за за всеки тип коса и за желания резултат, който искате да постигнете.

Просто говорете с нас и можем да ви помогнем да изберете идеалния продукт за вашата коса.

Колко често трябва да го подстригвам косата си?

Къси прически София – За да поддържате късата си коса в идеален вид, най-добре е да посещавате фризьора си всеки 4 до 6 седмици (в зависимост от дължината).

Има ли разлика с подстригването на дълга коса?

Тънкостта в подстригването на късата коса е повече за формата. Докато за дългата коса е малко повече за стила.

Защо много жени се срамуват и се чустват неоудобно от късата коса?

Това е голяма стъпка за една жена и някои се страхуват да не би да не изглеждат добре. Трябва да посещавате стилист, който да ви консултира. Също и да ви помогне да откриете каква е най-подходящата за вашият тип коса и лице прическа.

Стилни и къси прически София.

Късите прически са лесни за създаване и поддържане и могат да бъдат изключително податливи при използване на различни стилизиращи продукти. Изтънената и етажирана къса подстрижка може да ви даде изискан и елегантен стил и е подходяща за повечето жени.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари