Маникюр София – професионализъм и красота

маникюр софия

Когато става въпрос за ръцете и краката ви, оставете на нашия специално обучен персонал да ви разглези, като ви предостави релаксиращо и прекрасно преживяване, което няма да забравите скоро – професионален маникюр София в салоните на Tino Hair.

Така че заповядайте да вземем ръцете и краката ви в наши ръце.

Маникюр София – Какво прави един маникюр добър?

Маникюра е добър, когато е безболезнен и нежен за ноктите, изглежда прекрасно и е дълготраен. Ние предоставяме всички качества, които трябва да търсите в един маникюр и който ще позволи на вашият стил да блесне.

Добро почистване

Първата стъпка за всеки маникюр е ноктите да бъдат добре почиствени. Да се отстрани стария лак и мръсотията преди изрязване, пилене, полиране и лакиране. Лакът и приложеното изкуство в дизайна, ще издържи дълго, защото те се придържат здраво към ноктите без мръсотия.

Безопасно изрязване

Изрязването и скъсяването трябва да бъде основният фокус на маникюра. За добър маникюр, допълнителната дължина на ноктите трябва да бъде отстранена. След това ноктите трябва да бъдат изпилени, оформени и полирани, за да се изглади и отстрани мъртвата кожа.

Пилата трябва да е нова и права; не е твърде гладка, не е твърде груба. Финната пила с песъчинки работи по-добре при ноктите и е идеална за оформяне и запечатване на ръбовете на ноктите. Движението при изпиляване не трябва да бъде напред и назад, а трябва да е в една посока, от страните към центъра.

Грижа за кутикулата

Избягвайте и не режете кожичките (само в краен случай).

Кожичките предотвратяват навлизането на бактериите в тялото ви, които заразяват пръстите и областта на ноктите.

Вместо да се нарязва нокътя около кожичките, прилагаме препарат за омекотяване и отстраняването им. Преди да се използва препарат за отстраняване на кожичките, пръстите се накисват в съд с топла вода за няколко минути, за да се омекотят кожичките.

След това кожичките стават нежни и маникюристката ще ги избута леко назад.

Основа и лак – маникюр София

Необходимо е да се нанесе основно покритие – базов лак под същинския лак.

Това покритие предпазва от начупване и оцветяване. Трябва да се предостави достатъчно време за изсъхване на ноктите, преди да се нанесе основния лак. Лакирането трябва да бъде в два тънки пласта. Дебелите слоеве падат по-бързо и изглеждат непрофесионално.

Декорация – професионален маникюр София

Можете да изберете рисуване, кристали, стикери или 3D изкуство за нокти. С 3D ноктите и стикерите, малките декорации се добавят върху ноктите, за да се създаде ясно очертана текстура.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари