Педикюр София

Педикюр София

Tino Hair педикюр София – Педикюра е едно от най-добрите лечения за краката ви. Педикюрът прави краката ви по-чисти и по-хубави, също така поддържа ноктите подрязани и свободни. Почистващото действие и овлажняващите свойства ви помагат да поддържате бебешки  нежни крака.

Спа педикюра ще ви разтовари и ще отстрани мъртвата кожа, ще почисти и омекоти краката ви в отпускащата вана с ароматни соли или есенциални масла.

Педикюра съчетан с парафинова терапия възстановява кожата, на базата на колаген и еластин. Потапянето в приятната топлина на прафина има овлажняващо и тонизиращо действие, което омекотява кожата и я подхранва дълбоко. Парафина изглажда загрубялата и напукана кожа на краката. Процедурата стимулира кръвообръщението на краката, а парафинът омекотява, избелва и изсветлява петната по кожата, възстановявайки също и структурата на нокъта.

Ползи от Tino Hair педикюр София 

Редовните процедури действително дават големи ползи за цялостното ви здраве и благополучие, особено в студените и сурови зими в София.

Ето четири предимства на педикюра:

  • Увеличава кръвообращението
  • Подобрява здравината на ноктите
  • Антистрес
  • Поддържа краката гладки и меки

Какво включва процедуратаTino Hair педикюр София

Персонала в Tino Hair е професионално обучен и с опит и внимание ще се погрижи вас, и ще ви предостави желаните резултати. Ще релаксирате и ще си тръгнете с усмивка от нашия салон.

1. Ноктите ви ще бъдат подрязани, изпилени и оформени в желаната форма.

2. Кожичките за ноктите ще бъдат внимателно избутани и отстранени.

3. Ноктите ви ще бъдат полирани и мъртвите горни слоеве отстранени.

4. Със специална пила за педикюр ще бъдат почистени ходилата и ще се отстрани мъртвата кожа и загрубяла кожа и мазолите. Следва масаж на ходилата с почистващ разтвор и скраб за премахване на мъртвата кожа.

5. Масаж с подходящ овлажнител – крем или лосион, за да се подобри кръвообращението и да се стимулира притока на кръв, който също помага на краката да станат по-гладки, по-меки и по-здрави.

6. Лакиране с висококачествен лак за нокти или гел лак по избор. Нанасяне база, два пласта лак за нокти (избор на цвета), бързосъхнещ топ лак с дълготраен ефект. Може да се добави и апликация по избор. За по-бързо изсушаване на лака се впръсква изсушител.

Нашите цени за Tino Hair педикюр София

Ето един поглед на нашите цени за различни услуги за педикюр.

ПЕДИКЮР БЕЗ ЛАК – 30 ЛВ.

СПА ПЕДИКЮР БЕЗ ЛАК – 40 ЛВ.

ЛАКИРАНЕ С ОБИКНОВЕН ЛАК – 5 ЛВ.

ЛАКИРАНЕ С ГЕЛ ЛАК – 15 ЛВ.

Елате в един от нашите салони и се насладете на един незабравим педикюр.

Обадете ни се и си резервирайте час сега!

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари