Боядисване на коса София

Боядисване на коса София

Видове боядисване на коса София

КИЧУРИ

Боядисване на коса София – Частични и кичури на цяла коса, ние предлагаме точните цветови нюанси, за да се добави дълбочина и движение към вашия стил. Чрез перфектно нанасяне на цвета, с тази услуга косата ви ще бъде лъскава и с подчертана дължина и обем.

ПОСТОЯНEН ЦВЯТ

Промяната на тона на цветовете на косата ви може да бъде трудно решение, дали да направите цвета топъл брюнетен или медно червен, ние ще да ви посъветваме за цвят на косата, който ще отговаря на ежедневието и визията ви. Ще имате възможността да изберете от широка гама от нюанси и тонове на косата – боядисване на коса София от Tino Hair.

ПОДДЪРЖАНЕ НА ЦВЕТА

За да запазите цвета на косата си в топ състояние, посъветвайте се с нашия екип от експерти по цветовете, които ще ви обяснят за растежа на косата. Косата на всеки един от нас расте с различни темпове, но ние съветваме да поддържате боядисаната си коса редом с възстановяване на растежа на всеки 4-6 седмици.

OMBRÉ / ОМБРЕ

Ombré означава тоновете на косата да избледняват от тъмни към светли – платиненo русо или топли медни нюанси. Tino Hair може да ви помогне да постигнете персонализирано ombre, което е точно за вас.

БАЛЕЯЖ

По време на услугата балеяж, която е техника за подчертаване и изсветляване, ние променяме цвета на външната част – на повърхността на косата. Не насищаме целия участък и косата в дълбочина. Резултатът е мек, естествено изглеждащ цвят на слънчев лъч, който се смесва красиво с останалия цвят на косата, докато тя расте.

Подходяща грижа за цвета

Боядисване на коса София – След боядисването на косата си, ще е необходимо да се грижите много добре за поддържането на цвета и здравината и.

Ние разполагаме с мулти-защитна серия Kérastase за боядисана коса с 3 нива на персонализация: сенсибилизация на влакната, дебелина и цвят на косата с Touche Chromatique.

Независимо дали става дума за покриване на бялата коса, за да изглеждате по-млада или се осмелявате да носите хладно и светло русо, ще се чувствате бляскави. Жените с боядисана коса подбират цветовете като всеки път правят специален избор, който всъщност е истинско отражение на тяхната личност. Личност и визия, която трябва да се поддържа, като дава на косата си най-доброто за грижата и защитата и, и за да се поддържа цвета жив.

Използваната от много жени с боядисана коса в световен мащаб, Reflection продължава да тласка границите с наложените си качества за брилятна грижа, за да отговори на новите им очаквания. И за първи път, иконичната гама преоткрива себе си с изключителна грижа, предлагаща продължително боядисана коса, персонализирана според нюанса.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари