Фризьорски салон София

Фризьорски салон София

Уважаваната и надеждна репутация на Tino Hair фризьорски салон София е подкрепена и от първото си откриване през Август 2005.

Основателят Тино Тенев води опитен екип от стилисти, колористи, маникюристи и експерти по красота. Всички те обединяват богатия си опит и работят заедно, за да създават красота и да предоставят изключително високо ниво на обслужване на клиентите си.

Лесна за поддържане и приятна за носене коса

Гордеем се с това, че умеем да се вслушваме и удовлетворяваме желанията на клиентите ни. С творчески усет създаваме красиви и артистични прически, които са актуални по всяко време.

Енергичната и креативна среда на Tino Hair – фризьорски салон София със стил, техники и висококачествено обслужване предлага най-доброто за вашата коса и красотата.

В нашите салони ще се насладите на най-добрите и качествени фризьорски услуги, които София може да предложи. Включително подстригване, всички видове боядисване, балеаж, кичури и други специални процедури.

Семпла и естествена

Нашите фризьорски салони в София се намират в популярните Парадайз Център и Сердика Център.

Ние предлагаме висококачествени техники за грижа и оформяне на косата, както и модерни стилове, които следват съвременните тенденции от цял свят. Това включва и оригиналния масаж на главата и техники за масаж на раменете.

Ако търсите положителна промяна, вие сте попаднали на точното място. Стилистите ни притежават индивидуалност и творчество. Всеки е добре дошъл и ние гарантираме, че вашият опит е напълно персонализиран.

Няма значение дали ще дойдете за маникюр, педикюр, подстригване, боядисване или изрусяване, най-важното за нас е да ви изслушаме и да се съсредоточим върху детайлите, за да ви дадем точно това, което искате.

Дамски стайлинг

Tino Hair фризьорски салон София ще се погрижи за индивидуалния ви стил, така че да отговаря на вашия начин на живот и на вашата личност.

Прическите ни са винаги стилни и не изискват особена поддръжка. Но също можем да ви предоставим различни прически за официални случаи – бал, сватба и др. или делови за важна среща.

Работим усилено, за да постигнем тази промяна, която допълва начина ви на живот и нуждите ви, а нашите колористи се стремят да покажат индивидуалния и желания ви вид.

Мъжки стайлинг

Независимо дали е класически или модерен в салони Tino Hair, се стремим да правим мъжките прически  като вземем под внимание формата на главата, вида на косата и отразявайки образа и стила на клиента.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари