Мъжко подстригване София

Мъжко подстригване София

Мъжко подстригване София – Tino Hair e барбершоп и фризьорски салон, предлагащ високо и професионално обслужване. Салона се намира в два от най-известните молове в София (Paradise Center и Serdica Center).

Нашият приятелски настроен и опитен екип използва най-новите техники и оборудване, за да отговори на вашите високи очаквания.

Мъжко подстригване София – създаден през 2005 г., повече от четиринадесет години, Tino Hair салон предлага най-доброто за стила, прическата и косата на мъжете, включително и световно известна козметика.

Екипът ни от стилисти се гордее със своите най-съвременни прически и умения в бръснарството (барберството).  Предлагаме широка гама услуги от луксозни бръсначи, бръснене, подстригване и грижа за кожата до масаж на главата и др. Обадете ни се и си резервирайте среща.

Нашата отдаденост на стила и ангажираността ни към предоставянето на качествени услуги гарантира, че всички наши служители имат богат професионален опит и се обучават редовно.

В салоните на Tino Hair най-голямата разлика, която ни отличава от останалите е, че никога няма да напуснете стола колебаейки се дали сте избрали правилния стил и дължина, и как ще погледнат на промяната вашите близки и приятели.

Мъжко подстригване София – В Tino Hair получавате перфектната прическа всеки път и усмивка на тръгване от салона!

Подстригване и стилизиране на косата.

Мъжко подстригване София – Шампоан, подстригване и изсушаване

Консултация, шампоан и балсам, масаж на скалпа, подстригване и стилизиране.

Измиване и стилизиране

Ако си тръгвате след работа и ви се иска да освежите прическата си преди да отидете на ресторант или клуб или просто така за самочувствие – не се колебайте – обадете ни се!

Ще се почувствате доста по-добре след това!

Подстригване на брада

Основно оформяне на брада

Ще подстрижем и оформим брадата ви според избраната от вас дължина. Прецизно завършване около устните и линия на брадата, последвана от пудра, гореща кърпа и нанасяне на масло за омекотяване на брадата и подхранване на кожата.

Оформяне на дълга брада

Подстригване и оформяне за по-дълги бради. Разполагаме с пълен набор бръснарски инструменти – ще започнем с ножици, машинка и др. и ще завършим с изсушаване, стилизиране и подхранване на брадата и кожата.

Луксозна услуга – подстригване на брада

Тази релаксираща терапия предлага – бръснене с бръснач и подхранване с разнообразни продукти и горещи кърпи. След това ще оформим и подстрижем брадата ви с ножици, машинка и като завършек нанасяне на масла от брада и кожа.

Ще изпитате изключително преживяване, релакс и удоволствие от тази услуга.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари