Прически за специални поводи

Прически за специални поводи

Прически за специални поводи в Tino Hair Salons –  Вие заслужавате да изглеждате прекрасно и най-добре от всички, особено при специални случаи като сватби, абитуриентски балове и официални събития. От подстригване до цвят и стайлинг, екипът на Tino Hair Salons е готов да се погрижи да блеснете.

За нас е чест да бъдем част от най-запомнящите се събития в живота на нашите клиенти и с радост ще ви помогнем да изглеждате великолепно на вашият голям ден.

Измиване с шампоан / сешоар

Ако ви предстои събитие, в което просто искате свеж стил и не изисква сложна и тежка прическа е напълно достатъчно да ползвате услугата която предлагаме – измиване с шампоан и сешоар. Прическата ви ще бъде непринудена, свежа и естествена и напълно ще съответсва на вашето събитие. При измиването с шампоан ще добавим и съответстващите на вашата коса маска и стилизанти, така, че при изсушаването да получим необходимия обем и прическата да се задържи в отлично състояние няколко дни.

Оформяне на прическата и стайлинг с преса / маша

Придобийте и се наслаждавайте на желания от вас обем и елегантните къдрици, които бихте искали. Услугата ни стайлинг с преса / маша ще ви помогне да изглеждате най-добре на вашето специално събитие. Заповядайте в Tino Hair Salons и ние ще се погрижим за останалото.

Прическа с вдигната коса / кок

Прически за специални поводи – каквото и да е събитието за което се подготвяте, нашата услуга – прическа с вдигната коса / кок може да е точно това, което е подходящо за вас за да изглеждате елегантентно. В Tino Hair Salons ще ви консултираме и ще обсъдим идеите си с вас, така че ще си тръгнете от салона с радостна усмивка и стилна прическа.

Препоръчваме ви също да ни покажете и снимки на стилове, които харесвате, така че да можем да създадем спецалната прическа само за вас.

Спусната и свободно падаща

Освободените хора обичат да спускат косата си и има правилни начини как да го направят за прическа за сватба например. Носенето на косата спусната и свободно падаща е идеално и приемливо за сватбена прическа. Може да бъде допълнена и оформена с помощта на диадеми, игли за коса и гребени. Косата може да бъде права или в свободни вълни, къси или дълги – дългата и свободно падаща прическа подхожда на всички форми на лицето и е идеална за сватбения ви ден.

Прически за специални поводи – Комбинация от спусната и вдигната коса

Подходяща за сватбения ви ден може да бъде и комбинация между две класически булчински прически: вдигната и спусната – свободно падаща. Тази прическа е идеалният компромис за булки и шаферки, които ще изглеждат прекрасно съчетаващи двата стила.

Обадете ни се веднага щом започнете да планирате събитието си, за да имаме време да обмислим и обсъдим детайлите. Ще ви очакваме в Парадайс Център и Сердика Център.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари