Коафьор София

Коафьор София

Коафьор София – ние в Tino Hair сме професионални фризьори и колористи и полагаме специални грижи за вашата коса.

Коафьор София – Специализиран екип

Нашият приятелски настроен екип е изцяло посветен на подобряването на стила и здравината на вашата коса и е сред най-добрите фризьори в София. Създаваме прически за модни шоута и снимки. Работим със знаменитости и модели. Ние се отличаваме като фризьорски салон в София и предлагаме широка гама от услуги. Те покриват вашите нужди, независимо дали това е уникално и различно подстригване, персонализирано боядисване или създаване на специален стил само за вас.

Нашата цел е да създаваме качествени и отговарящи на вашият стил подстригвания. Вслушваме във вашите нужди, изисквания и тип на косата, така че тя да изглежда прекрасно не само когато напускате салона, но като я оформяте и поддържате у дома. Ние също сме добри специалисти в колорирането.

Целта ни е да ви зарадваме, да ви направим щастливи с косата си да ви подстрижем така, че лесно да поддържате  у дома. Ако не успеем да направим това за вас, моля, елате и ни кажете. Ще изслушаме вашите притеснения и ще направим всичко възможно, за да отговорим на вашите нужди. Всички наши фризьори имат високи стандарти и искат да са сигурни, че техните клиенти са доволни.

Ако живеете в София и търсите качествен салон, с екип от експерти по грижа за косата, който също е удобен и приятен и за семейството ви, не търсете повече! Заповядайте в Tino Hair Salons!

Обширна гама от фризьорски и козметични услуги и високо качествени продукти за коса и кожа.

Ние предлагаме безплатна консултация за състоянието на косата ви. Гарантираме точността при изпълнението на прическите и цветовете. Създаваме стил, чрез който получавате най-доброто си излъчване. Използваме само най-качествените продукти за коса и кожа и за подобряване растежа на косата, здравето, красотата и блясъка й.

Ние предлагаме на нашите клиенти максимален стил, качество и обслужване.

Коафьор София – в нашите фризьорски салони в Парадайз Център и Сердика Център ще се имате удоволствието да се насладите на най-доброто фризьорство, което София може да предложи. Нашите услуги включват мъжко и дамско подстригване, боядисване, балеаж, омбре и др. специални процедури.

Посетете салоните ни в София и не само ще получите най-добрата и топ прическа, но и безупречно обслужване и приятно преживяване.

Нашата отдаденост на стила и първокласната експертиза преобразява косата ви. Кара ви да се завръщате отново и отново салоните на Tino Hair и да изглеждате неотризими всеки ден.

За да си запазите час, обадете се в нашиите салон на: ПАРАДАЙС ЦЕНТЪР 088 33 83 809; СЕРДИКА ЦЕНТЪР 0898 58 58 57.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари