Терапия с кератин и изправяне на коса

Терапия с кератин и изправяне на коса

Борите ли се с непокорната си и дива коса? Прекарвате ли часове, опитвайки се да оправите косата си? Ако това е така, има едно решение за всички проблеми с косата ви и то е – Терапия с кератин и изправяне на коса. С този революционен процес можете да се сбогувате с къдравата, суха и груба коса.

Tino Hair са специалисти в прилагането на кератиновата терапия за коса в София.

За по-гладка, права и лъскава коса – Терапия с кератин и изправяне на коса

Как кератиновото лечение допринася за блясъка, здравето и цвета на косата?

Косата е гладка и по-управляема. То е чудесно дори и след боядисване, тъй като ще запечата цвета ви и ще придаде невероятен блясък. За клиентите, както за мъжете, така и за жените, терапията може да помогне и да се справи с непокорната коса, като намали и времето за стилизиране.

Нашите клиенти са съгласни, че предлагаме най-добрите професионални козметични процедури в София. Кератиновата терапия за коса е чудесна и допринася за подмладяване на суха или увредена коса.

Така че, се отървете от тези наелектризирани, къдрави, изтощени или непокорни коси. Резервирайте час за един от нашите квалифицирани фризьори в салоните на Tino Hair.

Кой не е подходящ за терапията с кератин?

Кератинът не е подходящ за финна коса с тънка текстура, права или прекалено обработена коса. Тъй като високата топлина на при процедурата може да причини увреждане или начупване на косата.

Същото се отнася и за прекалено третирана коса или многократно изрусявана. Ако сте с естествено къдрава коса и наистина обичате къдриците си, също не ви препоръчваме кератин. Той ще омекоти извивката и може да развали естествената вълна.

Терапия с кератин и изправяне на коса

Терапията за изправяне на кератиновата коса е професионален тристепенен режим за изправяне и изглаждане на косата.

Подходяща за всички типове коса, терапията за изправяне елиминира до 80% къдриците и изправя косата до 4 месеца без необходимост от други специализирани инструменти и процедури.

Проектирана и създадена от водещи стилисти и професионалисти, терапията осигурява резултати за изправяне в салона или дори в комфорта на вашия дом.

Терапията допълва се с шампоан, лечение и маска, които работят хармонично за борба с къдренето и подпомагат изправянето на косата.

Терапията за изправяне оставя косата гладка и лъскава, справя се дори и с най-повредената, наелектризирана и неуправляема коса.

Знаете, че истемата за изправяне е 100% без формалдехид.

Обадете ни се в СЕРДИКА ЦЕНТЪР 0898 58 58 57 или ПАРАДАЙС ЦЕНТЪР 088 33 83 809, за да си запазите час, за перфекното изглаждане на вашата коса в Tino Hair салон.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари