Лечение на пърхот и какво го причинява

лечение на пърхот

Лечение на пърхот – пърхота е до известна степен контролируем, но той може да бъде устойчив, за това изисква последователно лечение.

Какво причинява пърхота?

Пърхотът е причинен от гъбичката Malassezia globosa. Микроорганизмът е братовчед на дрождите и се храни със себум. Когато глобозата расте твърде бързо, естественото обновяване на клетките се нарушава.

Получават ли се някакви усложнения от пърхота?

Ако сте имали хроничен пърхот с раздразнение, зачервяване и непоносим сърбеж по скалпа, може да имате проблем, който е по-сериозен от нормалния пърхот. Би могло да имате гъбична инфекция или псориазис. Важно е да потърсите лечение по-рано, преди състоянието на скалпа да се влоши, тъй като може да доведе дори до загуба на коса.

Пърхота е известен с това, че причинява най-вече психологически щети, причинява срам и загуба на самочувствие от непрекъснато му пилеене по дрехите. Не се притеснявайте от пърхота, това е много често състояние и може да бъде разрешено с правилното лечение, с ефективни продукти за коса и с поддръжка.

Спрете пърхота, лекувайте мазния скалп и се борете с косопада – терапия на скалпа и лечение на пърхот.

Без значение как оформяте косата си, прическата ви никога няма да изглежда добре, ако косата ви не е здрава. Да не говорим, ако страдате от пърхот или мазен скалп, тези малки бели люспички или натежала от масло коса могат да направят стайлинга невъзможен и да ви тормозят през целия ден.

Нашите стилисти използват специална комбинация от терапевтични съставки за масаж, почистване и ексфолиране на скалпа. Лечението е предназначено за укрепване на скалпа, на косата и за съживяване на космените фоликули, така че дори много повредената коса да изглежда блестяща и здрава. Хранителните вещества ще помогнат за изчистването на всеки пърхот и за облекчаване на сърбежа или сухота.

Лечение на пърхот Kerastase

Шампоаните и терапията против пърхот са предназначени да убиват бактерията, като отстраняват видимите люспи и заздравяват скалпа. Комбинация от две мощни молекули против пърхот дава видими резултати.

Cure Анти-Pelliculaire Anti-Dandruff Specifique 30x6ml 01 Kérastase

Лечение с Anti-Pelliculaire действа върху два вида пърхот – сухи и мазни люспи. Едно почистващо действие елиминира замърсяванията от скалпа. Анти-рецидив действието третира скалпа за отстраняване на видимите люспи от повторното им появяване до 8 седмици.

Вана Anti-Pelliculaire Anti-Dandruff Specifique 250ml 01 Kérastase

Това интензивно лечение против пърхот помага за отстраняване на мазни и сухи люспи от пърхот. Лечение, което възстановява видимото качество и гъвкавостта на скалпа, като същевременно предпазва от оксидативен стрес. Създаден с набор от ключови съставки, това решение е лесно за нанасяне върху скалпа и предлага отлични резултати, намалявайки появата на видими люспи до 4 седмици след спиране на лечението.

Терапия с Masquargil Kérastase

Masquargil е маска за коса, която се прилага върху суха коса. С масажирането по спалпа се убива бактерията, която причинява пърхота и се почистват мъртвите кожи. Резултата е здрава, чиста, еластична кожа на спалпа и лъскава коса.

В Tino Hair Salons прилагаме успешни терапии за лечение на пърхот. Очакваме ви!

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари