Търсите ли добър фризьор в София?

добър фризьор София

В столицата има много салони за красота с модерни дизайни и добро обслужване, но не навсякъде ще намерите добър фризьор София, който да се погрижи за вашата визия, така, че да ви спечели като постоянен клиент.

Салона

Тино Тенев един от най-известните и квалифициран като добър фризьор София  от многобройните си и постоянни клиенти. Той отваря първия си салон през Август 2005.

Беше само въпрос на време, преди салонът да бъде признат за един от най-добрите в София и сега Тино има два салона, разположени в най-добрите търговски центрове в София – Парадайс Център и Сердика Център.

Професионален фризьорски салон

Салонът е създаден за нуждите нашите клиенти, които са с високи изисквания и заслужават най-доброто. Тино е много тантлив и внимателно подбира най-добрите стилисти и колористи. Оформя се талантлив екип, който предлага услуги от най-високо качество за всеки наш клиент.

В салоните на Tino Hair атмосферата е спокойна, приятелска и любима на софиянци. Нашите професионалисти са креативни и са наясно с проблемите и новостите за всеки тип коса и кожа. Те са високо образовани и умело се приспособяват към новите продукти и технологии. С остроумие, чар, любов и приятелски разговор, собственикът Тино прави салона уютно, излъчващо топлина и удовлетворение място.

Добър фризьор София и услугите, които предлагаме

От семпли класически до сложни форми, нашите прически са създадени с модерна и съвременна техника. Услугите за боядисване и изрусяване – включват широка гама цветове и видове продукти, приложени с различни методи. Третирането с изглаждане на кератин също се търси много. Нашият стил за специални поводи се отличава с елегантни, бляскави и модерни визии. Предлагаме ви решения, с които изглеждате и се чувствате естествено.

Изключително обслужване

В Tino Hair предлагаме изключителни услуги и най-добрия стил за нашите клиенти в София и вярваме, че най-добрите техники и продукти в София не е нужно да са толкова скъпи. Нашите топ София стилисти и колористи предлагат съвременен стил и приятелско обслужване, което е част от това да сме един от добрите фризьорски салони в София. Услугите в салоните на Tino Hair са луксозни, но и достъпни за всеки.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари