Семпли прически за дълга коса

прически за дълга коса

Имате някои идеи за стила, който искате, но не сте сигурни дали са практични за вашия тип коса. В Tino Hair ще ви дадем разумни съвети за това какво ще работи най-добре, кои прически за дълга коса ще ви подхождат и как по лесно ще я поддържате.

Дългите прически могат да бъдат по-лесни, отколкото много жени осъзнават. Прическите за дълга коса също могат да бъдат и толкова сложни, колкото вие искате да ги направите.

Проучване и инвестиране в качествен шампоан и балсам

Много хора ще ви кажат, че сапунът е сапун и всичко е в начина, по който го използвате. Когато става въпрос за косата, не трябва да използвате никакъв сапун. Ако имате суха или проблемна коса, тогава имате нужда от богати шампоани за кондициониране и ежеседмично дълбоко кондициониращо обработване, за да поддържате здрава и красива коса. Ако цената на вашите продукти изглежда прекалено добра, за да е истина, тогава това вероятно е така.

Консултирайте се със стилистите на Tino Hair за точните продукти за вашата дълга коса, които трябва да използвате.

Жените с дълга коса знаят колко е важно тя да не се премива прекалено. Правилото е да миете косата си на всеки три дни. Ако ходите на фитнес ежедневно или професията ви е такава, че налага да миете косата си по-често, направете го, но се уверете, че използвате шампоан, който е предназначен за ежедневна употреба.

Наслоените / етажираните подстрижки са ласкателни за всички жени

Има причина, поради която много жени избират етажираното подстригване. Вниманието се насочва към мястото, където са поставени слоевете, то може да подчертае очите ви, а за още по-голям акцент е подходящо да добавите цвят. По-дълбоко наслоената коса създава по силно и индивидуално излъчване, докато по-леките слоеве имат по-непринуден вид.

Цвят на косата Ombre и прически за дълга коса

Oмбре без съмнение изглежда горещо! Ombre е се нарича стила на колориране, когато косата е боядисана, така че преминава от светло към тъмно или тъмно към светло, започвайки от горната част на главата. Жените обичат колорират косата си, защото се получава толкова прекрасен баланс на цветовете.

Сплитане на косата – подходящо за спортни и активни жени

Прическа, която е поставена и устоява на много движение е от съществено значение за жените, които са доста активни или спортуват често. Плитките съответстват перфектно на атлетичния стил, изглеждат красиво и могат да бъдат направени по различни начини.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари