Дамско подстригване в София

дамско подстригване

Салоните на Tino Hair предлагат пълен набор от услуги, сред които и всякакъв вид дамско подстригване, съобразено с професионални и модерни техники. Салоните са разположени в най-добрите молове в София –  Парадайс Център и Сердика Център. Tino Hair е основана от Тино Тенев, който е един от най-уважаваните стилисти в България.

Салоните на Tino Hair предлагат от класически прически до най-горещите модни тенденции за коса. Опитът и обучението на Тино и екипа му печелят доверието и уважението на бизнеса и постоянните му клиенти. Тино и екипа му имат нюх и инстинкт, те изслушват и разбират нуждите на клиента.

Tino Hair

В Tino Hair работят някои от най-добрите стилисти в София. Салона предлага прически за мъже, прически за жени. Също така различни техники за колористика – боядисване, корекция на цветове, кичури, балеаж, омбре, различни стилове на изсушаване. Ритуали за дълбоко подхранване и възстановяване здравината на косъма и кожата на косата. Барберски услуги – подстригване и оформяне на брада, както и подхранване и омекотяване на брада с ритуали и най-качествените продукти.

С непринудена атмосфера, ще ви предразположим така, че да се чувствате комфортно и приятно докато се погрижим за вашата нова визия. С радост приветстваме всички.

Използваме висококачествени продукти на Kérastase и Redken Brews защото получаваме желаните резултати и работим с продукт, който е чист и екологичен.

Разполагаме с добре обучен екип и предлагаме голямо разнообразие от услуги за коса, включително най-новите тенденции в стила, цветове и техники на подстригване.

Дамско подстригване

Една добра прическа е може би най-важното нещо, което носите всеки ден от живота си. Тя определя стила ви и показва много от характера ви. Едно добро дамско подстриване възвръща самочувствието на жената. От стъпаловидните слоеве до прецизните боб прически Tino Hair има за цел да предаде индивидуалност и всяка една прическа. И едно от най-важните неща е да отговаря на формата и чертите на лицето ви. Майсторството на една подстрижка е прическата да бъде лесно поддържана у дома. Следим и отговоряме на тенденциите с най-новите стилове за жени, мъже и деца. Тино и неговият екип умеят да работят с всякаква дължина и вид коса – къдрава коса, права коса, етническа коса, тънка коса или много плътна коса.

Боядисване на коса / Колористика

Колористите в Tino Hair притежават уникална техника и разбиране за корекцията на цветовете, за акцента в изсветляването и преливането. Салоните на Tino Hair работят с най-качествените продукти за боядисване на косата. Предлагат широка гама от професионални опции за цвят на косата.  Така че независимо дали желаете фин цветен тласък или пълна трансформация, колористите могат да създадат специален цвят само за вас. Tino Hair предлага пълен спектър от нюанси във всяка цветова категория, които да се харесат на вкуса ви – от срамежливия семпъл цвят до модния и авангарден.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари