Гел Маникюр София

гел маникюр София

Ноктите ви показват много и разкриват част от личността ви

Ноктите на ръцете разказват много за човека. Те отразяват вашето здраве и външният ви вид. С помощта на талантливите маникюристки в Tino Hair, ръцете ви ще бъдат в перфектен вид с Гел маникюр София.

Ползите от гел маникюр София

Едно от най-важните предимства е, че той е дълготраен.

Ако някога сте имали проблем с лака за нокти, който изглежда евтин и направо след сушенето се лющи, то вие ще оцените дълготрайността на гел лака.

Гел лак за нокти, когато се прави правилно, се нанася на ноктите и се запечатва с UV или LED светлина. Използването на A 35v UV лампа или LED лампа за втвърдяване на гела по прави химически много по-силен от акрилния лак за нокти.

След изпичането с лед светлина дълготрайността на лака гел е до три седмици, без да се нарязва или уврежда.

Гелът защитава ноктите ви

Често ноктите не се третират толкова добре, колкото би трябвало да бъдат и много жени се борят с крехки или повредени нокти. Постоянното им полиране и излагането на им на различни условия може да навреди на вашите нокти.

Ако ноктите ви се чупят често, тогава гелът за нокти може да най-доброто решение, от което се нуждаете.

Другото предимство на гелът е, че не може лесно да бъде отстранен, така че е идеален начин да защитите чупливите си нокти от различните влияния.

Бързо изсушаване

Стандартният акрилен лак за нокти може да отнеме повече от час, за да изсъхне напълно и няма начин да го направите по-бързо. Понякога може да е трудно да поддържате лака си чист и перфектен. Докато го изчакате най-накрая да изсъхне, в доста случаи се разваля маникюра и целият този труд и време са били напразни.

Въпреки това, гелът ще изсъхне за по-малко от минута, така че няма дълъг период на изчакване, и не е нужно да пазите ръцете си, докато цветът ви изсъхне. Светлината от LED или UV ще реагира незабавно с гел-лака за бързото му залепване към нокътя.

По-лесно за рисуване и експериментиране

Gel лак за нокти се нанася по различен начин от акрилния лак и много маникюристки го намират за по-леснен. Необходима е по-тънък слой, за да се създадат по-смели и ясни цветове. Така лака е е много по-гъвкав, и лесен за обработка, когато се експериментира с различни стилове.

Скрийте неравностите на ноктите си

Гелът за полиране може да скрие натъртвания и вдлъбнатини в ноктите, които могат да бъдат видими с помощта на акрилен лак.

BLUESKY Gel Polish – Гел маникюр София

Tino Hair използва BLUESKY гел-лак, който е хибриден висококачествен гел-лак с ултра-интензивна цветова формула. Гел-лака е с дълготраен блясък всеки път, когато го използвате.

С разнообразие от над 1000 цвята, без мирис, тестван и одобрен от всички основни регулатори и органи, BLUESKY Gel Polish е най-добрият гел за нокти за момента.

BLUESKY Gel Polish, подобно на всички продукти на Gel Polish, изисква специфичен процес за оптимална ефективност. Необходимо е и използването на Base Coat и Top Coat.

За BLUESKY Gel Polish е нужно използването на 35V UV ЛАМПА или СВЕТОДИОДНА ЛАМПА обработката на. Продуктът няма да работи без да бъде спазен този процес!

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари