Тенденции за прически 2024

прически 2019

Тенденциите в съвременната мода открояват жествеността и увереността на жената. Същевременно са лесни за поддръжка и стилизиране, съобразени със забързания ни начин на живот. Ще забележите че много от елементите на прически 2024 са заимствани от 60те и 70те години.

Къдрави бретони

Ако сте любопитни и искате да опитате тенденцията за себе си, има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да се отправите към салона.

Препоръчително е да започнете с консултацията, която според нас е „едно от най-важните неща“, за да сте сигурни, че вие и вашият стилист сте на едно и също мнение.

Ето няколко съвета:

  • Не нарязвайте, или не отрязвайте бритона си сами
  • Препоръчително е бретона да е с различна дължина – стъпаловиден или наслоен, а не просто с права линия.
  • Попитайте и за бретон, който е малко по-дълъг от двете страни и в основната си част стои малко под веждата.

Прическа Боб

Стилът се отличава с линия, често под ъгъл по-дълга отпред, достигаща някъде между ухото и ключицата. Гъвкав разрез, който пресича гама от строго геометричната структура на Видал Сасон (Vidal Sassoon-esque), стил появил се в 60-те години до съвременния текстуриран боб, асиметричния боб и това, което наричат “разрошения, развален, неприличен, капризен френски боб”.

Боб подхожда всеки и е подходящ за всички възрасти. Дори и ако видите по-възрастна жена, подстригана в къс, нарязан боб ще се възхитите колко добре и стои.

Прическа Шаг от 70-те

Нарязаният шаг е прическа, която е насложена на различни дължини. Тя е създадена от бръснаря Пол Макгрегър. Слоевете често са отгоре и отстрани. Слоевете правят косата обемна около горната част и изтънена по краищата.

Ако решите да си направите този стил, обяснете на вашия стилист, че искате много движение и текстура, особено към краищата и в периферията.

Бретон тип Завеса

Бретона тип завеса е характерен с това, че е разделен по средата, и оформя лицето като отворено от завеса. Те са по дълги и с леко изтътени краища, които придават спокойствие и настроение. През 70-те години на миналия век този стил завеса беше супер-популярен и сега отново се появява като тенденция.

Бретона тип завеса изглежда особено красив на заоблени лица ипи по-квадратни лица. И този тип бритон спомага за удължаване формата на лицето.

Пикси прически от 2019

Каква прическа е идеална за почти всяка форма на лицето? Смятаме, че пикси прическите са най-лесни за поддържане и стилизиране. Тези дни късите прически трябва да бъдат небрежни и разрошени, като в същото време са елегантни и съвременни. Най-хубавото е, че те ви карат да изглеждате по-млади и се приемат за всеки повод. Тези прически изглеждат добре на всички форми лица и се отличават. Разрошените пикси прически са идеални за жени, които не могат да прекарват часове пред огледалото за да стилизират прическата си и в същото време искат да изглеждат добре.

Салоните на Tino Hair ви очакват с много нови предложения, техники, продукти и прически 2024.

Share this Post!

About the Author : Tino

0 Коментари